Przejdź do treści
https://www.youtube.com/watch?v=ndkQ3VhBJFM
2020

NOWE TECHNOLOGIE

Kontynuacja integracji pionowej i inwestycji w nowe technologie.

2018

WŁASNA HODOWLA

Nowa strategia rozwoju polegająca na integracji pionowej. Zakładamy pierwszą własną hodowlę bydła.

2015

RYNEK AZJATYCKI

Rozszerzenie kanałów dystrybucji, wejście na rynek azjatycki. Pierwsza wysyłka do Japonii i Hong-Kongu.

2012

NOWA MARKA

Wprowadzenie na rynek nowej marki BEEF Master, dedykowanej dla sektora HoReCa oraz klientów indywidualnych. Otwarcie filii zakładu w Buszewie.

2006

CERTYFIKATY

Wdrożenie standardów HACCP, IFS, BRC, Halal, Kosher. Uzyskanie certyfikatów Halal, IFS i BRC.

2003

ZASIĘG

Uzyskanie licencji na eksport do krajów UE. Eksport wołowiny do 60 krajów. Własna baza logistyczna oraz flota transportowa.

1998

ROZWÓJ

Dynamiczny rozwój firmy. Nowy, większy zakład w Golinie, budowa nowoczesnej chłodni o pojemności 25 000 ton, a następnie ubojni o zdolności uboju 1400 sztuk dziennie.

1993

POCZĄTEK

Wojciech Biernacki otwiera w Czeluścinie pierwszą ubojnię bydła, fundament jednego z największych i najnowocześniejszych zakładów mięsnych w Europie Środkowo-Wschodniej.